Három fotóval szerepeltem a Magyar Asztrofotósok Egyesülete által szervezett Csillag-Képek 2019 Országos Asztrofotó Kiállításon, melynek a Magyar Természettudományi Múzeum adott otthont. A kiállításon több mint 50 magyar alkotó, 100 fotója volt megtekinthető.

2019, Magyar Természettudományi Múzeum, Budapest

Az első önálló kiállításom létrejötte a jászfényszarui Petőfi Sándor Művelődési Háznak köszönhető. Megkerestek ugyanis, hogy szeretnének egy asztrofotó kiállítást szervezni a képeimből azzal a céllal, hogy a fotókon át a tudományt, azon belül is a csillagászatot népszerűsítsék a környékbeli iskolák diákjai körében. Örömmel tettem eleget a felkérésnek, és a kiállítás anyagát igyekeztem úgy összeválogatni, hogy az égi objektumok sokféleségét a lehető legteljesebben be tudjuk mutatni. Végül 24 kép került fel a falra.

2019, Petőfi Sándor Művelődési Ház, Jászfényszaru

Három fotóval szerepeltem a Magyar Asztrofotósok Egyesülete által szervezett Csillag-Képek 2018 Országos Asztrofotó Kiállításon, melynek a Magyar Természettudományi Múzeum adott otthont. A kiállításon több mint 50 magyar alkotó, több mint 120 fotója volt megtekinthető.

2018, Magyar Természettudományi Múzeum, Budapest